28 Eylül 2012 Cuma

evkur mobilya fiyatları

başlık: evkur şube ve mağazaları Evkur alışveriş mağazaları elden taksit seçeneklerini sunmasıyla daha çok ön plana çıkarak müşterilerin en önemli sorununu ortadan kaldırdı. Çünkü birçok insan kredi olmayıp ya da kredi kartı olanlarında harcama limiti olmamasından dolayı mağdur olmaktaydı. İşte Evkur mağazaları bu soruna çare bularak, insanların en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri mağazalarında bulundurarak, elden taksitle alma imkanı sunuyor.

 Evkur mağazalarında bulunan ürün başlıkları şöyledir: Bilgisayar, elektronik ürünler,*telefon, beyaz eşya, ısıtma-soğutma, spor aletleri, mobilya küçük ev aletleri, ev tekstili, halı-kilim, çelik, porselen, züccaciye, ev aksesuarları, iç giyim, kozmetik, saat, gözlük, takı-aksesuardır. Evkur şubeleri gün geçtikçe hızla büyümeye devam ediyor. Belki bütün Türkiye’de*olmasa da hedeflerinin tüm Türkiye’de Evkur mağazaları açmak olduğunu belirtiyorlar. Taksit seçeneklerinin ve elden ödemenin kolaylığına tüm Türkiye vatandaşlarına sağlamak*istediklerini belittiler.

Evkur şubeleri hemen hemen her bölgede en az bir tane olmak şartıyla açılmıştır. Evkur mağazaları bulunan yürüyen merdivenleriyle alışveriş yapmanın keyfini*yaşayarak yorulamadan, sorunsuz bir alışveriş yapıyorsunuz. 15 ve 36 aya kadar da taksit seçenekleri sayesinde evinizi baştan sona yenileyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder