11 Eylül 2012 Salı

Doğtaş mobilya ürünleri

Doğtaş Mobilya kırk yılı aşkın mobilyacılık tecrübesiyle, bugüne kadar ki yolculuğu sırasında hep öncü adımlar atarak, sektörün öncülüğünün bilincinde bir firma olarak, günümüze kadar ulaşmıştır. Doğtaş mobilya bugün 200' ü aşan satış noktası ve 65 ülkeye yaptığı ihracatla, ülkemizin en büyük 500 şirketi arasına giren, sektöründe en büyük üç firma arasına giren, dünya markası olmuş bir şirkettir.

Doğtaş uluslararası alanda standart ve kalite belirleyen çeşitli kuruluşlardan alınmış, birçok sertifika ile ürettiği tüm ürünlerin, sektörde ki standartlarını belirleyici öncü bir rol üstlendiğinin bilincinde olarak, tasarım aşamasından üretim aşamasına ve satış aşamasından, satış sonrası hizmet aşamasına kadar, verdiği tüm hizmetlere özel bir yaklaşım anlayışı sergilemektedir. Doğtaş tüm ürünlerini alanına göre özel araştırma süreçlerinden ve uzun yıllara dayanan tecrübelerden faydalanarak tasarlıyor ve en sağlıklı ve dayanıklı malzemeler kullanarak üretiyor. Doğtaş fiyat listesi tüm ürünlerin sektör içerisinde en kaliteli ancak en makul fiyatlar belirlenerek oluşturuluyor.

Müşteri memnuniyeti ile birlikte insan sağlığı, fonksiyonellik ve konfora odaklanarak tasarlanan ve üretilen tüm ürünlerin Doğtaş fiyat listesi üzerine yansıması, sektör içerisindeki fiyat standartları ve üretim maliyetleri baz alınarak en düşük olacak şekilde oluşturulmaktadır. Yine öncü bir adım atarak tüm tasarımlarını, tasarımın uzmanı olan moda uzmanlarına bırakan firmamız, tüm ürünlerinde özel kreasyonlar hazırlayarak tüketicinin hizmetine sunmuş, büyük beğeni toplayan bu yaklaşımdan aldığı pozitif verilerle daha farklı yeni organizasyonların planlarını yapmaya başlamıştır.

Dünya markası olma yolunda oluşturduğu yeni projelerle, 2011 yılında sektöründe en beğenilen firma olma onurunu yaşayan firmamız, bu haklı onuru taşıyabilmek için çok daha iyi ve yeni projeler hazırlamaktadır. Türkiye ve dünyanın en iyisi olma yolunda atılan tüm adımların, hedefiyle doğru orantılı olarak önemliliğin bilinci ile hareket eden Doğtaş, yaşam tarzlarını belirleme sloganı ile hareket etmektedir.

Doğtaş Kitaplık modelleri



Doğtaş Mutfak masası modelleri




Doğtaş Tv ünitesi modelleri


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder